lauantai 12. kesäkuuta 2010

"Ootko sä mies vai nainen?"

Desuconin ensimmäisen päivän paras kommentti: "Kaverin kanssa tässä just arvuuteltiin, että ootko sä mies vai nainen?"
... Nii-in. En osaa vieläkään sanoa, olenko loukkaantunut, huvittunut vai otettu tuosta kommentista. :D (Päälläni oli siis kyseisellä hetkellä Final Fantasy X-2:n Paine, joka ainakin omasta mielestäni on pienestä äijämäisestä asenteestaan huolimatta ihan selkeästi tunnistettavissa naiseksi... Mutta ilmeisesti minä en ollut.)

No mutta. Tämänpäiväinen Eurocosplaykarsinta oli eeppinen ja erittäin, erittäin tiukka. Toimin siis tuomaristossa Lirlyksen, Elffin ja wiidin kanssa ja voin sanoa, että muutaman hetken hikoilimme pistelaskennan kanssa ja jännitimme itsekin ihan mahdottomasti. Kärkikolmikon ulkopuolelle jäi täpärästi toinen toistaan upempia asuja.
Paljon onnea voittajalle, sijoittuneille ja kiitos muille osallistujille siitä, että teitte show'sta show'n!

Itse selvisin oman pukuni kanssa melkeinpä kunnialla, mikä oli suuri ihme - mitä nyt tekonahka teki olon järjettömän tukalaksi ja piilolinssit alkoivat kihnuttaa silmissä yhdeksännen käyttötunnin jälkeen. Puku toimi siis kaikenkaikkiaan hämmentävän hyvin - mitä nyt muutamaa pientä yksityiskohtaa on hiottava siihen mennessä, kun käytän ko. pukua uudestaan Traconissa.

Pidempään merkintään en pysty, sillä unentarve on ihan liian suuri. Ensi viikon puolella sitten luvassa syvällinen analyysi kuvien kera.

4 kommenttia:

 1. Hahahah aijai arvaappa kuinka miun sukupuolesta on tapeltu kuvalaudallakin. :DD Varsin tyytyväinen tuomareiden päätöksiin olin. \o/

  VastaaPoista
 2. Krautti: Haha, no sen uskon. :DD Mutta sehän merkitsee vain sitä, että cosplaysi oli onnistunut! Taisin kuulla jonkun tytön sanovan, että on epäreilua, kun poika näyttää uskottavammalta ja nätimmältä tyttönä kuin hän itse...
  Onnea vielä näin jälkikäteen ansa(lol)itusta sijoittumisesta - asusi oli erinomainen!

  VastaaPoista
 3. Ei hyvää päivää, nykyajan lapset on kyllä jo päästään sekaisin kaikenmaailman ylisöpöjen animepoikien ja crossaavien tyttöjen takia, jos siun Painesta oikeasti tuommoista pitää kysellä :D
  ps. Simoun meni miun pakko-katsoa-animet -listan ykköseksi, Traconia edeltävät hengähdystauot cosplaysta kulunee sen seurassa :)

  VastaaPoista
 4. Ilona: Ilmeisesti näin. :,D Kun conit vilisevät nättejä poikia mekoissa ja parrakkaita naisia, niin vähemmästäkin alkaa arvuutella.
  Ja oih, ihanaa! Toivottavasti viihdyt sen parissa, niin voidaan sitten hypettää aiheesta~! *u*

  VastaaPoista