maanantai 17. lokakuuta 2011

Tales of Vesperia -photoshoot: putoilevia punnuksia ja puuttuvia korvia

Koska traumatisoiduin Traconin virallisista kuvista enkä halua ajatellakaan sitä, kuinka kamalalta Kannan puku niissä näytti, keskityn tässä merkinnässä kivempiin asioihin! Poissa silmistä, poissa mielestä, ja kaikilla on kivaa, eikä pukuani koskaan ollutkaan! No joo ei. Kirjoittelen Kannasta ja tämän pukuun liittyvistä mietteistäni oikeasti vähän myöhemmin, mutta nyt on tärkeämpääkin raportoitavaa!

Mahtavaakin mahtavampi photoshoot-porukkamme, johon viittaamme usein myös nimellä Finnish Tales, koska ryhmähenki on heti korkeammalla tasolla yhteisen nimen ja identiteetin kera, kokoontui viime viikonloppuna Jyväskylään Tales of Vesperia –kokoonpanolla. Photoshoottasimme Harjun portailla ja Kirkkopuistossa ja viileähköstä ilmasta huolimatta saimme varsin kivoja kuvia. Osa kuvista meni vähän metsään, kiitos tuulitakkisten photobombaajien ja väärässä paikassa roikkuvien lamppujen, mutta kuvia tärkeämpää meille on kuitenkin aina tainnut olla se yhdessäolo ja hyvä fiilis. Ja sitähän riitti kokonaista kahden yön ja kolmen päivän verran!

Koko komeudessaan! Ylin rivi: Duke (semla), Zagi (Luca). Keskimmäinen: Karol Capel (Ella), Raven (damidnighter), Judith (minä), Rita Mordio (Mintsu), Patty Fleur (taivaspoika). Alin rivi: Yuri Lowell (juusto), Repede (Mape), Estelle Sidos Heurassein (Aselea). ZAGI, VARO PUNNUSTA!

Main party



Salaisuuksia? Meilläkö? Ei koskaan.
Yhteiset harrastukset: Raven/Yuri -doujinshien lukeminen. :-D
"Ehehehe... Moi Yuri. B)"

 Judithin puku oli käytössäni jo Traconissa, mutta kuten tällöin valittelin, olin unohtanut yhden puvunosan kotiin ja muutama muu oli jäänyt valmistumatta. Nyt minulla oli kuitenkin kaikki valmiina ja puhkuin innosta, mutta arvatkaa vaan, unohdinko taas jotakin... Photoshoot-paikallamme huomasimme, että olin unohtanut korvani (niin hauskalta kuin se kuulostaakin :D). AAAAARGHHHH. Onneksi taivaspoika nappasi minusta muutaman kivan yksittäiskuvan photoshootin jälkeen, ja näissä kuvissa pukuni näkyy vihdoinkin sellaisena kuin sen pitääkin:


Judyn puvun valmistuminen Traconiin kokonaan ei tosiaankaan olisi ollut monestakaan tunnista kiinni, sillä aloitin puuttuvien osien tekemisen vasta päivää ennen photoshoottia ja sain kaiken ihan hyvin valmiiksi. Työstettäviksi olivat jääneet ainoastaan hanskojen varret, naruvyö palloineen ja peruukin antennit/turkoosit ulokkeet. Hanskojen varret ompeli kasaan vajaassa puolessa tunnissa eikä vyökään vaatinut muuta kuin oikeanvärisen nauhan hankinnan.


Antennien tekeminen oli sitten hieman työläämpää, mutta loppujen lopuksi oikeastaan melko veikeää. Olin ostanut pitkän turkoosin peruukin, jonka sitten leikkasin julmasti kahtia, minkä jälkeen käärin puolikkaat rulliksi. Näihin sitten liimasin ja teippasin kiinni turkoosia kangasta (koska kangas oli helpompi ommella peruukkiin kuin pelkät peruukkikuidut), ja ommeltuani antennit kiinni peruukkiin liimasin kangaskohtiin turkooseja höyheniä. Lopputulos oli painavahko ja erittäin kömpelö kuljetettava, mutta päässä se pysyi kiitettävästi ja vaikka antennini eivät painovoimaa referenssinsä mukaisesti uhmanneetkaan, olin niihin varsin tyytyväinen. 

Viikonlopun saldona tiedossani on myös viimein edes yksi pukusuunnitelma ensi vuodelle. Päätimme seuraavaksi ryhmäcosplaymme lähteeksi jälleen nimemme mukaisesti yhden Tales-sarjan pelin, joista tällä kertaa vuorossa on toistaiseksi vasta japaniksi julkaistu Tales of Graces. Olen pelaillut kyseistä peliä vain lyhyehkösti Lucan neuvoessa vieressä, joten minulla ei peliä pelanneiden briiffauksesta huolimatta kauheasti ole tietoa hahmojen välisistä suhteista. Peli julkaistaan kuitenkin englanniksi toivon mukaan ensi vuoden alkupuolella, joten ehkäpä asia korjaantuu sitten! Lupauduin kuitenkin ryhmässämme ottamaan Cheria Barnesin paikan.


Cheria on 18-vuotias tyttönen, joka on hieman erinäköinen ja eriluonteinen kuin cosplayaamani naiset yleensä, mutta oikein viehättävältä vaikuttava tapaus! Hahmon lämpimät tunteet pelin päähenkilöä kohtaan hieman mietityttävät, sillä on paljon helpompaa hypätä badass-naisen nahkoihin kuin sellaisen hahmon, joka on oikeasti kiltti ja jolla on normaali tunneskaala. Cherian puku on kuitenkin todella kaunis, ja odotan eritoten tuon yläosan korsettimaisen osuuden ja noiden pitsien kanssa puuhailua

Ai mitä, hameen pituus muka ensimmäinen asia, jonka huomasitte? Ehei, en usko...

2 kommenttia:

  1. Uhuhuhuu Harjun portaat ftw, hienoa että muutkin cossaajat on hoksannut ruveta käyttämään niitä. 8D Sympatisoin niin noita punnuksia/lamppuja/mitä lie kohtaan kohdistuvaa ragea ja photobombaavia tuulipukuilijoita, niistä on tullut kärsittyä itsekin. Kiva nähdä että joku käyttää Harjun portaita muutenkin kun vain talvella. <3

    Tosi kivoja kuvia ja sympatiseeraan tota korvien unohtumista. 8'D Photoshooteissa on lian yleistä että aina jää joku osa kotiin.

    VastaaPoista
  2. Biitti: Harjun portaat on kyllä tosi kauniit ja tahdon sinne ehdottomasti uudestaan kuvailemaan! 8>
    Ja kiitos kovasti!

    VastaaPoista